Schoonheidssalon in Almere

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Almere? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Grace Beauty’s is uw specialiste in Almere voor wimperextensions, massage en verzorging.  In onze schoonheidssalon in Almere werken wij uitsluitend met natuurlijke producten. Alle producten en  behandelingen die in onze schoonheidssalon in Almere worden toegepast zijn ook daadwerkelijk gebruikt door onze schoonheidsspecialiste.

Grace Beauty’s is in verhouding met andere schoonheidssalons in Almere vrij low budget. Dit om een hele simpele reden: In onze schoonheidssalon in Almere zijn wij van mening dat elke vrouw het verdient om zich once in a while te mogen verwennen!

Grace Beauty’s is gevestigd aan de Pepermuntstraat 3 in Almere – Stad. U kunt daar terecht op zaterdag tot en met donderdag. U kunt ons bellen voor informatie of voor het maken van een afspraak: 06 – 214 750 25.

Wimperextensions in Almere

Altijd al langere, vollere wimpers willen hebben? Grace Beauty’s biedt u nu de oplossing! Bij Grace Beautys kunt u wimperextensions in Almere laten zetten tegen scherpe tarieven. Bij het laten zetten van wimperextensions in Almere wordt u geholpen door een van onze medewerkers met een specialisatie in wimper- en hair extensions. Tijdens een behandeling worden wimperextensions bevestigd door middel van een speciale bonder, die haartje voor haartje op de wimpers worden aangebracht.

In principe kan iedereen er voor kiezen om wimperextensions in Almere te laten aanbrengen. Er zijn echter wel een aantal uitzonderingen, waaronder mensen met broze wimpers, zonder eigen wimpers of zij die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder aanwezig zijn. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor wimperextensions in Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoon nummer is 06 – 214 750 25.

Direct een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in Almere?

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling voor bijvoorbeeld het aanbrengen van wimperextensions in Almere? Neem dan contact met Grace Beauty’s op om een afspraak te maken. Bel dus direct naar 06 – 214 750 25 en maak een afspraak.