Massage in Almere

Massage in Almere?

Zoekt u naar een specialist in massage in Almere? Dan kunt u nu stoppen met zoeken. Wacht niet langer en laat u informeren door Grace Beauty’s over de mogelijkheden betreffende massage in Almere. Bij ons kunt u terecht voor een cupping massage therapie en voor een ayurvedische massage in Almere. Dus heeft u last van nekklachten of van bijvoorbeeld een (sport)blessure? Maak dan direct een afspraak bij Grace Beauty’s voor een massage in Almere.

Bij Grace Beauty’s zijn wij van mening dat elke vrouw het verdient om zich once in a while te verwennen. Vanuit die visie proberen wij onze behandelingen, waaronder ook de massage, zo low budget mogelijk te houden.

Grace Beauty’s is gevestigd aan de Pepermuntstraat 3 in Almere – Stad. U kunt daar terecht op zaterdag tot en met donderdag. U kunt ons bellen voor informatie of voor het maken van een afspraak: 06 – 214 750 25.

Voor een massage in Almere direct naar Grace Beauty’s.

Cupping massage therapie en andere vormen massage in Almere

Cupping massage therapie is een van de mogelijke massages. Deze massage therapie wordt vaak ingezet om spierknopen te ontspannen. Doordat de behandelde spier en huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam gemakkelijker om de afvalstoffen af te voeren. Door het stimuleren van het bindweefsel verzacht de spierknoop waarna deze uiteindelijk zal verdwijnen.

Cupping massage therapie wordt vaak gebruikt bij de volgende klachten: nekklachten, hoofdpijn klachten, cellulitus, migraine, schouderklachten, rugklachten, armklachten, beenklachten, blessures, fibromyalgie klachten, spierklachten, littekens, et cetera.

Naast Cupping massage therapie kunt u bij ons ook terecht voor een ayurvedische massage in Almere. De Ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Daarnaast helpt de ayurvedische massage bij het genezen van veel verschillende klachten. De ayurvedische massage is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s heeft de ayurvedische massage een energetisch aspect. De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

Thaise massage

Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Maar er zijn ook speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijn af te helpen.
Een Thaise massage zorgt er voor dat de bloedcirculatie en het  lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem en het helpt tegen veroudering. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt.
Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage kan drie tot vier dagen aanhouden.

Voor een massage in Almere direct naar Grace Beauty’s. Direct een afspraak maken? Bel naar 06 – 214 750 25.